Widgetkit

Narkosebehandlinger

Vi har ansat en narkoselæge og tilbyder behandling i fuld narkose (generel anæstesi). Lars Bünemann kommer på klinikken, sammen med en narkosesygeplejerske, efter behov.  
 
Hvis du lider af tandlægeskræk og måske samtidig har et stort behandlingsbehov  - hvis har du meget kraftige brækreflekser, som vanskeliggør alminde tandbehandling - hvis du har en funktionsnedsættelse og ikke kan få tilskud fra kommune eller region til tandbehandling i narkose - så kan det være at vi kan hjælpe dig.
 

PROCEDURE NÅR DER PLANLÆGGES  NARKOSEBEHANDLING:

Alle patienter skal have foretaget en klinisk undersøgelse inden narkosebehandlingen, således at vi kan lave en behandlingsplan, som godkendes at patienten eller patientens værge. I nogle tilfælde kan det være svært at lægge en detaljeret plan - ofte kan dette være pga nedsat kooperation, som ses hos patienter med tandlægeskræk eller nedsat funktionsevne.

I forbindelse med behandlingsplanen tages højde for den enkelte patients situation - fysisk, psykisk og socialt. 

Narkoselægen skal have detaljerede oplysninger om patientens medicinforbrug og almene tilstand. 

Når vi behandler i fuld narkose, vil målet være at  færdiggøre hele behandlingen, hvis dette er muligt.

Man vil blive informeret om behandlingsforløbet - hvordan man skal forholde sig inden narkosebehandlingen - og hvad man skal tage højde for efterfølgende samt hvordan man smertedækker i tilfælde, hvor der vil være behov for dette.

Implantat behandling

Vi foretager indsættelse af implantater i forbindelse med krone-, bro- eller protesebehandling.

Se mere på Straumann´s egen hjemmeside eller kontakt os for yderligere informationer.

Almen kirurgi

Vi foretager tandekstraktioner, operativ fjernelse af tænder samt rodspidsamputationer, biopsier og fjernelse af cyster. Hver anden måned får vi assistance af kæbekirurg, Lone Fuks fra kæbekirurgisk afdeling på Køge Sygehus.

Protesebehandling

Vi fremstiller nye tandproteser og kan reparere dem du allerede har på vores eget laboratorium på Tigervej. Inden du får (ny) tandprotese, er det vigtigt med en grundig undersøgelse af dine tænder og tandkød inkl. røntgenundersøgelse af både tænder og kæbeknogle. Ring gerne for snak og mere information.

Åbningstider

Mandag 8.00 - 17.00
Tirsdag 8.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 17.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 17.00

handicap disable icon

Tandlægevagt

Telefon: 70 20 02 55
Adresse: Filstedvej 10, 9000 Aalborg

Her kan borgere henvende sig mellem kl. 9 og 10, lørdag, søndag og helligdage, med evt. efterfølgende konsultation. Ved større tandskader skal man henvende sig til skadestuen på Aalborg Sygehus.